Teljes körű biztosítási kárügyintézés

Teljes körű biztosítási kárügyintézés

Teljes körű biztosítási kárügyintézés

Teljes körű biztosítási kárügyintézés

Teljes körű biztosítási kárügyintézés.

Biztosítási kárügyintézés, kárrendezés minden típusú személygépkocsira és kisteherautóra!  Karambolos gépjárművek javítása esetén biztosítási ügyintézés, helyi kárfelvétel! Ha összetört az autó és akár kötelezőre, akár Casco -ra szeretné megjavíttatni forduljon hozzánk bizalommal.

Mi akár a karambol helyszínéről elvontatjuk az autót, egyeztetünk a biztosítóval, elintézzük a kárfelvételt és természetesen megjavítjuk, lefényezzük az autót.  Önnek az égvilágon semmivel nem kell foglalkozni, csak átvenni a kész autót. Cascos károknál, az önrészbe besegítünk, vagy teljes egészében átvállaljuk. Felelősségi kárnál is az avulás TELJES ÖSSZEGÉT ÁTVÁLLALJUK!

 

A gyors kárügyintézés érdekében az alábbi iratok benyújtását kérjük Öntől:

–  Forgalmi engedély
–  Vezetői engedély másolat
–  ÁFA nyilatkozat (jogosult ÁFA visszaigénylésre vagy nem)

–  Kitöltött kárbejelentő lap (a letöltéséhez kattintson ide, cégnél a tulajdonos és a gépkocsivezető aláírása és a bélyegző kötelező)
–  Törzskönyv fénymásolata
–  Felelősségi kár esetén: a felelősséget elismerő nyilatkozat
–  Rendőrségi intézkedés esetén: jegyzőkönyv, határozat
–  Casco kár esetén: casco biztosítási kötvény vagy ajánlat másolata, utolsó díjbefizetés (csekk vagy átutalás igazolás) másolata
–  Eredeti meghatalmazás, amely nyilatkozik arról, hogy a kártérítési összeget a szerviz felveheti
–  Céges meghatalmazás esetén: aláírási címpéldány fénymásolat
–  Céges meghatalmazás esetén: bélyegző
–  Amennyiben a gépjárművet tulajdonjog korlátozás terheli, úgy kérjük a finanszírozó nevét, faxszámát, telefonszámát, kapcsolattartójának nevét és a szerződésszámot megadni szíveskedjenek, – vagy a finanszírozótól közvetlenül a kárügyintézéshez az eredeti meghatalmazást benyújtani szíveskedjenek.